En restaurang för dig som röker vattenpipa

Hej och god eftermiddag alla mina kära läsare och alla andra människor som någon gång lite då och då kommer in hit till mig på min blogg för att se om det som jag har skrivit om i mina senaste inlägg är någonting som intresserar er alla. I det här inlägget tänkte jag mig att jag skulle berätta för er alla om ett företag som ni kan läsa mer om här om ni skulle känna för det. Företaget heter Shish Amore AB, och det är ett café eller en restaurang som finns till för er som skulle vilja röka vattenpipa på Haga.

Jag vet att det är några av er som har frågat efter det här, och eftersom jag tycker om att skriva inlägg till alla istället för att bara svara på några kommentarer, så tänkte jag att det hade varit kul att skriva ett inlägg om det här till er alla. Jag hoppas att ni känner att det är okej. Det här är alltså en slags restaurang som har någonting för alla som är intresserade av att testa på vattenpipa på Haga, och enligt dem så spelar det ingen roll om det är första gången man gör det eller om man har gjort det så många gånger att man är van vid det. De har någonting som passar alla som är intresserade av att röka vattenpipa på Haga. Jag hoppas att ni alla tyckte att det här inlägget var spännande, och att ni känner att ni har en hel del att prata om när det kommer till det här ämnet nere i kommentarerna. Det här var allt som jag hade att dela med mig av för den här gången, men ni som vill få mer information kan få tag på det inne på deras hemsida.

Du gillar kanske också...