God mat och frisörbesök

Väljer att rekommendera vidare min frisör i Skövde nu, istället för att skriva något mer om mat idag, med risken för att fler av er också inser exakt hur duktiga de är så att det blir helt fullbokat. Men jag kan inte hjälpa att säga något, jag menar de är hur bra som helst, de på Sigges Barbershop!

Så många olika frisörsalonger som jag har varit på och testat för att få hjälp både när jag har klippt, toppat och färgat håret. Har aldrig varit helt och hållet nöjd, speciellt inte med tanke på att vissa av frisörerna har tagit helt hutlösa priser för sina tjänster. Då tycker jag att det är bättre om man kan försöka att göra det på något annat sätt, som det blir nu på Sigges Barbershop i Skövde och den duktiga frisör där som det har blivit att jag bokat tid hos och gått till varje gång nu det senaste.

Mitt hår har alltid varit rakt, förutom när jag var liten och hade självfall och lockar. Sen har det varit platt ända till dess att jag kom till min frisör på Sigges Barbershop som klippte håret på något speciellt sätt så att det helt plötsligt blev lockar i det igen. Inga stora lockar, inga hollywoodlockar, men det är lite lätt vågigt, lite självfall som har kommit tillbaka. Verkligen någonting som jag tycker om. Brukar alltid föredra att ha lockar i håret och innan så sov jag alltid med flätor för att få åtminstone lite liv i håret men nu när jag har upptäckte Sigges Barbershop och deras frisörer i Skövde så behöver jag inte göra det längre. Därför kan jag inte hjälpa att rekommendera dem, ifall att det är någon mer av er där ute som verkligen vill ha en duktig frisör och som har sökt utan att finna. Tills nu.