Dagens lunch åts på en restaurang i Åmål

Hejsan på er alla mina kära och fina läsare som kommer in till bloggen även den här gången. Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni fortfarande har en del roliga saker att se fram mot idag trots det dåliga vädret. Jag har en tanke med mitt lilla blogginlägg eftersom jag vill kunna vara en tipslänk till sådant jag tror ni vill göra, som att gå ut och äta på en restaurang i Åmål, därför ska jag berätta om en restaurang i Åmål som heter Kungens restaurang och bar. 

Jag brukar gå dit och äta, det var dit jag och en kollega gick på vår lunchrast i dag och åt dagens, pannbiff med lök, kokta potater och brunsås, rejäla portioner så man står sig och så kaffe på maten, mums filibaba! Det är nämligen så här att det här är den restaurang i Åmål som jag tycker bäst om, och det är mitt stamlokus. Med bra mat i magen orkar man med en hel dag på jobbet även om man förstås blir lite däst efter en så rejäl portion som jag åt i dag, men efter en kaffe på maten och ytterligare kaffe på kontoret är det inget problem att få jobbet gjort. Jag hoppas att ni som ännu inte har varit ute och ätit på denna restaurang i Åmål kommer att gå dit för då kommer ni inte att vilja gå någon annanstans i fortsättningen och äta. Jag har till och med märkt att det kommer folk från andra städer bara för att få äta på just denna restaurang, det kan jag förstå. Men nu hörni rusar tiden iväg och om en tio minuter har vi personalmöte så det är nog bäst att jag säger hej för den här gången.